<-- vissza a cikkekhez (westendtekerem.hu)

Vagyis hát nem az "egész" Csepel márka, de a városi (urban) szériája biztosan. Az eddigi darabokhoz képest az új Traction széria darabjai legszembetűnőbb változása a design. És valljuk be milyen jó döntés ez a váltás. Az egész bicili már ránézésre is egyben van, ráadásul technikailag tartós is. Elvégre Csepel.

"A Traction széria fullosan felszerelt trekkingeket rejt Shimano agydinamóval, lámpákkal, Shimano váltórendszerrel, és Csepel kiegészítőkkel."

De ezen kívül még a bowdenezésre is hangsúlyt fordítottak, hogy designban passzoljon az összképhez. A rengeteg felszerelhető kiegészítőnek köszönhetően három felszereltségi szintel kapható, így árban 104.900-tól 219.900-ig, terjedő kategóriában kell gondolkodni. Nem az olcsó kategória, de legalább egy tartós gépet építettek a Csepelnél. A férfi és női modellek egyaránt jól sikerültek.

A Traction szérián kívül megújul az agyváltós városi Spring család, a hajlított mono vázas Signo, illetve az összecsukható a Mini is, de most beszéljenek a képek a Tractionről: 

 
 

 

<<<vissza