<-- vissza a cikkekhez (westendtekerem.hu)

Még csak 6 nap telt el az évből, de biztos, hogy ennél szebb versenybringa idén egyszerűen már nem lesz!
"Ron Jones fantasztikus munkája révén egy egyedi festésű S-Works Venge Vias kerékpárt biztosított a regnáló világbajnok Peter Sagan számára." (forrás: velo.hu)


Az alapszíneket leszámítva Jones olyan elemeket rejtett el a vázon, mint a szlovák zászló, a világbajnoki szivárvány vagy éppen a Tinkoff kerekesének a neve. A grafikus az úgynevezett PPG prizma technológiát használta, épp ezért ilyen terepmintásnak tűnő a színkavalkád.
Az Specialized nem régiben teljesen átalakította az eredeti Vias aero modellt, még inkább törekedve az aerodinamikai részletekre. Többek között saját féknyerget építettek illetőleg szinte az összes vezetéket elrejtették a vázban. (forrás: velo.hu)


„Mivel a világbajnok kerékpárját festettem, így egyértelmű volt, hogy valami újat kellett mutatnom, amivel meglephetem, egyben pedig teljesen egyedivé varázsolhatom a vázat. Rodney Hines rengeteget segített nekem, de így is majdnem egy hét szükségeltetett ahhoz, hogy elkészítsük az alkotásunk. Minden részletre ügyeltünk, így tökéletesen futnak végig a minták a csöveken” – nyilatkozta munkájáról Jones.


<<<vissza