Az örök dilemma

 

Rengeteg módja van annak, hogy hogyan lehet kötődni a kerékpáros kultúrához.Sokan életvitelszerűen építik be mindennapjaikba, míg mások kifejezetten kikapcsolódásként ülnek két kerékre, nem pedig eszközként használják a biciklit, amely A-ból B-be való eljutás záloga, hanem puszta szórakoztató eszköz.


my popup

A biciklis holtszezon nem létezik

 

Sokan úgy tartják, hogy a kerékpározás időszaka mindig leáldozik, ha kijön a hideg téli idő. Ám nem feltétlenül igaz, hogy ez valóban így is van. Mivel az óvintézkedéseket nem lehet elég korán kezdeni, összeszedtünk pár dolgot, amely szükséges a téli kerékpározás megteremtéséhez.


my popup

Bicikli és bicikli - nem ugyanaz.

 

"A laikusok számára persze igen, ám sokan nem tudják, hogy rengeteg változata van a kerékpároknak. Kisokosunk erre próbál meg rávilágítani, nagyon nagy vonalakban. A különbségek lényegi kérdése természetesen az, hogy mire kívánjuk használni a kerékpárt."


my popup

A kerékpárok rövid története

 

Carl Friedrich Christian Ludwig Drais von Sauerbronn. Mire kiolvassuk a német báró nevét, szinte el is fáradunk. Mivel személyesen is gyakran szelte az erdőket, ki kellett találnia valamit, hogy megkönnyítse saját életét. Az általa megalkotott szerkezet lett a bicikli előfutára, a kormányozhatóság fűződik Sauerbronn báró nevéhez.


my popup

/