WestEnd Bringa WeekEnd

Sikeresen elrajtoltak a V4 kerékpárverseny résztvevői és azóta már célba is értek az 533 km-re lévő Krakkóba. Különösen büszkék vagyunk Kónya Tamásra, aki a 9. helyen ért célba, valamint a Trigránit csapatának, akik a 35-40. helyet szerezték meg.

Megköszönjük Ónodi Eszternek, a Batucada dobosainak, a Cycle Chicnek, a Visegrád Blues Band és a Lynd zenekarnak, Hegyi Dávidnak és barátainak, az IN DIRETTA zenekarnak, valamint Nomád és Juhász Marci fellépőinknek, hogy lelkesen buzdították, szórakoztatták a kedves kilátogató közönséget.

Nagyszerűen éreztük magunkat a BMX, Trial és Dirt bemutatókon, melyet Kun Ádám és Hegedűs László, valamint Gizmó és csapata tett felejthetetlenné.

Köszönjük a bringa szépségverseny nevezőinek, a bringa árverés résztvevőinek és mindenkinek, hogy kilátogatott!

v4

V4 KERÉKPÁRVERSENY

A TriGranit csapata az ötödik helyen ért célba 9 csapat közül.

Péntek délután elrajtolt az első V4 Kerékpárverseny Budapestről, a WestEnd City Center Millennium tetőkertjéről. Az 533 kilométer hosszú verseny résztvevőit a szombati célba érkezéskor, Krakkóban a visegrádi országok külügyminiszterei üdvözölték.

A TriGranit csapata sikerrel küzdötte le a 533 km-t az első V4 kerékpárversenyen. A csapat tagjai egyéniben sorrendben egymás után befutva a 35-40 helyet szerezték meg a 84 célba érkezett versenyzőből. A csapatversenyben a célba érkezők közül a 3 legjobb eredményt veszik számításba, így a TriGranit csapata az ötödik helyen ért célba 9 csapat közül. Gratulálunk Rokob Jakabnak, Németh Ádámnak, Popovics Gergelynek, Pos Gergőnek, Tóth Andrásnak és Pethő Dávidnak.

A magyar versenyzők közül Kónya Tamás érte el a legjobb eredményt egyéniben, aki 9. lett. A V4 kerékpárverseny a WestEnd Millennium tetőkertjéből rajtolt 17-én, 16.00-kor és másnap érkezett Krakkó főterére.

A Trigranit csapat részletes beszámolóját a versenyről ittolvashatjátok.

Amíg a vállalkozó szelleműek az 533 kilométeres Budapest-Krakkó távot teljesítették, addig itthon is izgalmas kerékpáros programok várták az érdeklődőket május 17-19 között a WestEnd Millennium Tetőkertjén és belső közös területein.

v4 v4