A WestEnd üzleteinek ajánlatai

libri

Lángsport
Scitec Nutrition
  WestEnd City Center
aluljárószint, Niagara tér 5.
+36 1 / 238-7473   langsport.hu
H-Szo.: 10-20h
V.:10-18h
     


Polar pulzusmérős kerékpáros órák   Protein táplálékkiegészítő
100% Whey protein professional
     
CS600x – Versenykerékpárosok számára, akik az edzésta legmagasabb szintre akarják fejleszteni

CS500+ - Ambiciózus kerékpárosoknak, akik még jobb teljesítményre törekszenek.

RC3 GPS Bike – Kerékpárosoknak, futóknak, akik a beépített GPS előnyeit hatékonyságuk fejlesztésére szeretnék fordítani.

RCX3 Bike
- Szabadidő sportolóknak, akik valamilyen kerékpáros vagy futó eseményre szeretnének profi módjára felkészülni.

CS300
– Kerékpárosoknak és Spinning rajongóknak, akik a készüléket a csuklójukon hordják vagy a kormányra rögzítik.

CS200 cad
– Célorientált kerékpárosoknak, akik minél többet akarnak kihozni az edzéseikből és jobb teljesítményt szeretnének elérni.
  A 100% Whey Protein Professional egy 100%-ban ultraszűrt tejsavófehérje- koncentrátumból készült fehérje formula, mely tartalmazza az izomépítéshez szükséges összes aminosavat, és emellett hatásosan növeli a szervezetben előforduló legerősebb antioxidáns, a glutation szintjét is. A 100% Whey Protein Professional alapja egy ultra- és mikroszűrési eljárással készített és enzimatikusan tisztított alacsony zsír- és laktóztartalmú fehérje, mely laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin és immunglobulin protein mikrofrakciókat is tartalmazz.

A 100% Whey Protein Professionalt az izmok kitűnően hasznosítják, emészthetősége könnyű és az íze is kiváló! Esszenciális aminosav tartalma kiemelkedő, valamint az anabolikus hatású aminosavak mennyiségét tekintve (elágazó láncú BCAA aminosavak, arginin, glutamin) is kiváló mutatókkal rendelkezik.
http://langsport.hu/product/list/polar-kerekparos-orak   http://langsport.hu/product/show/scitec
nutrition100_wheyproteinprofessional920gr


Isotec
Edzés előtti energizáló
  BCAA Complex
Aminosav
     
Az IsoTec tudományos alapokon kidolgozott izotóniás energia- és folyadékpótló sportital. Az IsoTec egy háromfázisú, folyamatos energiaszintet biztosító szénhidrát keverék, mely tartalmaz dextrózt, maltodextrint és fruktózt is. A dextróz közismerten a gyorsenergia szolgáltató cukor. A folyamatba besegít a maltodextrin is, mely egy komplexebb szerkezetű energiaforrás más felszívódási jellemzőkkel, amitől hatékonyabb lesz a szénhidrát- és energiabevitel, valamint kisebb a gyomorpanaszok esélye. A fruktóz inzulinszint emelkedést nem okoz. Jelentősége abban áll, hogy míg az izmokat a másik szénhidrátforrások képesek ellátni energiával, addig a máj glikogén raktárai a fruktózt részesítik előnyben.   Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.

A glutamin, a népszerűséget tekintve, csúcskategóriás összetevő a sportolók számára, így hozzáadtuk formulánkhoz, hogy fokozzuk a glutamin-bevitelt is.
http://langsport.hu/product/show/scitec
nutritionisotec1000gr
  http://langsport.hu/product/show/scitec
nutritionbcaacomplex


Multi Pro Plus
Magas szintű multivitamin és ásványi anyag formula
  Jumbo Pak
Vitaminok - ásványi anyagok
     
A MEGA DAILY ONE PLUS a mi fejlett multi-vitamin és ásványi anyag formulánk, már önmagában is 25 hatóanyaggal (ehhez járulnak még pluszban a MULTI PRO PLUS extrái). Magas dózisban tartalmaz B-vitamin komplex-t és a C-vitamint, valamint létfontosságú ásványi anyagokat, köztük magnéziumot, szelént és cinket. A C-vitamin hozzájárul az immun- és az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez. Ezen kívül, segít fenntartani az immunrendszer normál működését intenzív edzés alatt és után (ez a hasznos hatás plusz 200 mg C-vitamin bevitelével érhető el, az ajánlott napi C-vitamin-bevitel felett)! A B2 vitamin hozzájárul a normál látás és vörös vértestek normál állapotának fenntartásához. A folát hozzájárul a normál aminosav-szintézishez.   A JUMBO PAK egy erős multi-vitamin és ásványi anyag alapú edzés pak 12 tablettával/kapszulával! A vitaminok és ásványi anyagok nagyon alapvető tápanyagok, ezért mindenképpen gondoskodni kell a megfelelő mennyiségükről a tökéletes egészségi állapot és a maximális sport-teljesítmény fenntartása érdekében. Ugyanakkor részben a mai toxikus környezet, részben a tápanyagszegény élelmiszerek széles elterjedése miatt kénytelenek vagyunk precíziós táplálkozással védeni a szervezetünket. A multi-vitamin tablettánk mellett segítséget nyújt az extra C-vitamin csipkebogyóval, valamint egy további kalcium-magnézium tabletta is.
http://langsport.hu/product/show/scitec
nutritionmultiproplus
  http://langsport.hu/product/show/scitec
nutritionjumbopak